FunghiClear Spray 50ml

24,95

Deel dit met vrienden

Beschrijving

Voetschimmel (ook bekend als kalknagel of zwemmerseczeem) komt heel veel voor, 1 op de 4 van Nederlanders heeft er last van. Daarom is door Nederlandse onderzoekers FunghiClear™ ontwikkeld, de natuurlijke oplossing voor kalknagels en andere voetschimmels. Op basis van opgedane praktijkervaring en diverse studies bevelen pedicures en professionele voetverzorgers hun klanten het gebruik van FunghiClear™ aan bij de bestrijding en voorkoming van voetschimmel.

FunghiClear™ bestaat uitsluitend uit 100% actieve natuurlijke ingrediënten. De basis is Manuka olie, een krachtig ingrediënt met anti-schimmel, anti-bacteriële, en anti-virale eigenschappen die uitvoerig zijn gedocumenteerd door de wetenschap. Naast Manuka-olie zit er in FunghiClear™ basilicum-olie. Deze heeft als unieke eigenschap dat het helpt om de Manuka-olie door de nagelplaat heen te transporteren naar de plaats waar de schimmel zich echt bevindt. De pepermuntolie zorgt voor een verkoelend en anti kriebeleffect. Tot slot geeft de lavendelolie het product een aangename geur.

KEURMERK: Op FunghiClear™ zit het Medical Device Certificaat (Keurmerk).Een Medical Device Certificaat houdt in dat het product gecontroleerd is op de werking en hiervoor gecertificeerd is. Om gecertificeerd te blijven worden er jaarlijks onderzoeken gedaan. Om in aanmerking te komen voor MDD certificering, moet het product correct geclassificeerd zijn.

Extra informatie

Gewicht 32 kg

Andere suggesties…